Prøveplader

Skal du prøvekøre et køretøj uden gyldige (danske) nummerplader i forbindelse med syn, salg, reparation eller lignende, skal du bruge prøveplader. Hvis du f.eks. skal have synet en bil eller motorcykel uden nummerplader, skal du have gyldige prøveplader. Desværre har vi ikke disse på lager da prøveplader i dag er et klistermærke, som udstedes til den enkelte bil og som som er gyldigt i få dage – op til 7 dage i alt. Vi kan dog hjælpe med bestilling. Du kan dog kun bestille prøveplader max 14 dage i forvejen.

Papirgangen og forsendelse tager dog desværre tid, så vi anbefaler at du bestiller ca en uge i forvejen. Dette koster 150 kr. i gebyr til og 100 kr. pr. dag. Du kan enten få sendt prøvepladerne hjem til din egen adresse, eller til en valgfri adresse. Du skal huske at medbringe registreringsattest på køretøjet/kopi af registreringsattest samt gyldig legitimation.

I forbindelse med bestilling af prøvepladerne, skal du oplyse i hvilken forbindelse du skal bruge pladerne (syn, reperation osv.) samt hvilken person, prøvepladerne udstedes til.

Læs mere om hvad vi tilbyder og se priser under menu "priser".
Vi glæder os til at se dig - Er du tvivl om noget er du velkommen til at kontakte os via "kontakt os" eller på telefon 70 23 33 80.
 
 
Sønderskovvej 18, 8520 Lystrup | Nørregade 17, 8410 Rønde  | Tlf.: 70233380