Tlf. 70 233 380 mail@auto-syn.dk

Book tid til syn her » LystrupHornsletThorsager  eller ring på tlf. 70 233 380

​Prøveplader

 
Skal du prøvekøre et køretøj uden gyldige (danske) nummerplader i forbindelse med syn, salg, reparation eller lignende, skal du bruge prøveplader.
Hvis du f.eks. skal have synet en bil eller motorcykel uden nummerplader, skal du have gyldige prøveplader. Desværre har vi ikke disse på lager, da prøveplader i dag er et klistermærke, som udstedes til den enkelte bil, og som som er gyldigt i få dage – op til 7 dage i alt. Vi kan dog hjælpe med bestilling. Du kan dog kun bestille prøveplader max 14 dage i forvejen. Papirgangen og forsendelse tager dog desværre tid, så vi anbefaler, at du bestiller ca. en uge i forvejen. Dette koster 150 kr. i gebyr samt 100 kr. pr. dag. Du kan få sendt prøvepladerne hjem til din egen adresse eller til en valgfri adresse. Du skal huske at medbringe registreringsattest på køretøjet/kopi af registreringsattest samt gyldig legitimation. Vi glæder os til at se dig. Er du tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os på mail@auto-syn.dk eller telefon 70 233 380.
I forbindelse med bestilling af prøvepladerne skal du oplyse, i hvilken forbindelse du skal bruge pladerne (syn, reperation osv.) samt hvilken person, prøvepladerne udstedes til.

Vi kan mere end du tror

Auto-Syn er din lokale synshal og motorkontor med den gode service og de fornuftige priser
Se prislisten her