Tlf. 70 233 380 mail@auto-syn.dk

Book tid til syn her » LystrupHornsletThorsager  eller ring på tlf. 70 233 380

​Prøvemærke

 

Skal du prøvekøre et køretøj uden gyldige (danske) nummerplader i forbindelse med syn, salg, reparation eller lignende, skal du bruge prøveplader.

Hvis du f.eks. skal have synet en bil eller motorcykel uden nummerplader, skal du have gyldige prøvemærker. De skal bestilles hos SKAT, og så kan vi printe prøvemærker ud. I dag er det et klistermærke, som udstedes til det enkelte køretøj. Det kan bestilles nogle dage før brug eller samme dag, op til 7 dage i alt.

Du kan dog kun bestille prøvemærker, og det er kun den, som står på dokumentet fra SKAT. der må føre køretøjet.  Papirgangen og forsendelse tager dog desværre tid, så vi anbefaler, at du bestiller ca. en uge i forvejen. Gebyr er 100 kr. pr. dag. Du kan få sendt prøvemærker hjem til din egen adresse eller til en valgfri adresse. Du skal huske at medbringe registreringsattest på køretøjet.

Vi glæder os til at se dig. Er du tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os på mail@auto-syn.dk eller telefon 70 233 380.

I forbindelse med bestilling af prøvemærker hos SKAT skal du oplyse, i hvilken forbindelse du skal bruge pladerne (syn, reparation osv.) Prøvemærker kan kun udstedes til den som bestiller dem.

Vi kan mere end du tror

Auto-Syn er din lokale synshal og motorkontor med den gode service og de fornuftige priser
Se prislisten her